Montaż głośników w tylnych drzwiach w Octavii II

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • grego1
    Classic
    • 2011
    • 1

panowie ale ja pytam czy niema absolutnie żadnego śladu a nie ile to kosztuje :roll:
  • Paweł 79
    Classic
    • 2010
    • 11

Dzięki za pomoc. Mam wersję ambiente i nic nie pozostaje jak prowadzić przewody od radyjka. Trzeba tylko tego streema wymontować ale już gdzieś widziałem zdjęcia jak się do tego zabrać.

Komentarz

• Marek0
      Classic
      • 2008
      • 19

Jeżeli masz Minta lub Ambiente to takowej instalacji nie ma. Trzeba ją samemu ciągnąc od kostki radiowej. A żeby założyc głosniki to trzeba ściągać cały boczek a nie same atrapy. Rozmiaru niestety nie znam. Jest cały dział poświęcony wygłuszaniu drzwi, luknij tam a będziesz wiedział więcej. http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=1741
      Marek0

Komentarz

• loru
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 4286
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Paweł 79
        Jakiej średnicy głośnik montuje się w tylne drzwi
        tu znajdziesz odpowiedz : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=1435
        Zamieszczone przez Paweł 79
        czy jest doprowadzona fabryczna instalacja?
        nie
        O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• ciuk15
          Rider
          • 2009
          • 406

Pisze tutaj żeby nie zaczynać nowego tematu jestem na etapie zakładania głośników do tylnych drzwi w wersji ambiente . Nie ma tam pociągniętej fabrycznej instalacji a mam już fabryczne głośniki . Chciałbym zarobić końcówki wtyków tak jak jest to w fabryce ale po tym jak się dowedziałem i le to kosztuje w ASO to powoli rezygnuje . Wtyk do dużego głośnika 17 zł + piny a mały 7 zł +piny. Czy wie ktoś gdzie można nabyć taka rzecz poza ASO, albo ktoś ma takie coś na zbyciu .

Pozdrawiam
          1) Skoda Felicja 1,3 Lxi -97 jest :-)
          2) Skoda Octavia II 1,9 TDI -04 jest :-)
          3) Skoda Octavia I RS 1.8T -04 jest :-D
          4) Skoda Fabia 1,2 TSI DSG -2016 jest :-)

Komentarz

Pracuję...